Het tienjarig bestaan wordt gevierd met 10 weken lang een actie.
Het tienjarig bestaan wordt gevierd met 10 weken lang een actie. Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Anton van Putten Rijwielen bestaat op 1 maart 10 jaar

Algemeen 1.971 keer gelezen

Hellevoetsluis - Anton en Ingrid van Putten zijn hartstikke trots dat hun rijwielhandel aan de Moriaanseweg-West dit jaar 10 jaar bestaat en nog steeds groeit.

"Vanaf mijn 16e sta ik al in de werkplaats en dat doe ik nog steeds heel graag. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt in de winkel voor klanten die op zoek zijn naar een fiets of iets te vragen hebben. Mijn naam staat op de gevel dus mensen vragen naar mij", vertelt Anton. De spraakzame ondernemer had ooit aspiraties om professioneel wielrenner te worden, dat mocht niet zo zijn, maar de liefde en passie voor fietsen en alles wat er mee te maken heeft is, onverminderd groot. "Ik heb van mijn hobby mijn beroep weten te maken."Dat het altijd druk is in de zaak blijkt wel uit het feit dat de winkel tussen de middag dichtgaat zodat het team even een boterham kan eten. "We hebben de hele dag aanloop, en daarbij komen mensen ook graag bij ons in de zaak voor een gezellig praatje", geeft Ingrid aan. "We helpen iedereen altijd graag weer op weg", zegt Anton en daar heeft hij een paar mooie verhalen over zoals Belgische nonnen op een tandem op weg naar bedevaart in Rusland die aanklopten bij Anton omdat hun fiets was gebroken of over een Noor die op fietstocht door Europa op de Moriaanseweg strandde omdat de lagers kapot waren, waarna hij er na reparatie via Zuid-Europa mee tot Zwitserland kwam.

Het vakkundige team van Anton van Putten staat u graag bij met raad en daad of het nu gaat over de allernieuwste e-bike, een tweedehandskinderfiets of de juiste fietskleding. Ouderwetse service en goed vakmanschap staan hoog in het vaandel. Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties kijk dan op http://antonvanputten.nl of op de Facebookpagina en Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant