De Santa Run belooft weer een heel spektakel te worden.
De Santa Run belooft weer een heel spektakel te worden. Foto: Evelien Holleman

Santa Run opnieuw in de Vesting!

Algemeen 557 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zaterdag 14 december 2019 organiseert Rotary Club Hellevoetsluis voor de zesde keer de Santa Run. Een fun run waarbij de deelnemers verkleed als kerstvrouw en man, een parcours (hard)lopend afleggen voor het goede doel.

Dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede van de Stichting Ambulancewens en de verenigingen in Hellevoetsluis. Het evenement is vanaf 16.00 uur te bezoeken op het Barbierplein. Na een geweldig optreden van het demonstratieteam van RI-JO start om 19.00 de flashmob en worden de deelnemers swingend warmgemaakt voor de Santarun. Na het startschot om 19.15 uur leggen meer dan 400 kerstvrouwen en mannen een eenvoudig parcours af door de Vesting van Hellevoetsluis. Het feest gaat na de run verder met muziek en vertier op het Barbierplein.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Vanaf 17.00 uur kunnen zij de kerstman ontmoeten en met hem op de foto gaan. Daarna start om 18.30 uur de supergezellige lampionnenoptocht. Wilt u zelf ook meedoen? Aanmelden kan via www.hellevoetsluis.rotarysantarun.nl. Deelname kost €10 per deelnemer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant