Afbeelding

PLUS Trommel sponsort opnieuw €11.000 euro!

Actueel 945 keer gelezen

PLUS Trommel draagt lokale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Daarom houdt PLUS een langdurige sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten aan hun favoriete vereniging kunnen doneren.

"PLUS Trommel maakt een vuist voor verenigingen!", vertelt trotse bedrijfsleider Leon de la Croix. "Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen… het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. 'Kunt u ons sponsoren?', luidt dan ook steeds vaker de vraag. Ons antwoord? Nog steeds een volmondig 'ja'!" PLUS heeft opnieuw besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via de speciale sponsoractie. Elke vereniging kan deelnemen en iedereen kan op dezelfde manier een mooi sponsorbedrag verdienen."

"Dit is het vierde jaar op rij dat we deze fantastische actie organiseren", aldus De la Croix. "We willen graag lokaal het verschil maken en deze actie draagt daar enorm aan bij. We zijn onwijs trots dat zoveel lokale verenigingen met ons een groot succes van deze actie willen maken! Omdat we dit jaar voor de zomervakantie starten zullen we vier weken in de vakantie een pauze inlassen. Na de zomervakantie loopt de actie nog een paar weken door. Deze weken gaan heel bijzonder worden. Wat het precies inhoud kan ik nog niet vertellen, maar er is weer € 1.000 extra mee te verdienen!"

PLUS klanten ontvangen bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. De sponsoractie start op 03-06-2019. Van 29-07-2019 t/m 25-08-2019 is er een korte onderbreking i.v.m. de vakantie. Daarna loop de actie door tot 15-09-2019. Klanten mogen zo vaak meedoen als ze willen. Via de speciale actiekast achter de kassa's schenkt de klant de PLUS sponsorpunten aan zijn of haar favoriete club of vereniging. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro's zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. De laatste weken is er nog eens € 1.000 extra te verdienen. Ook individuele leden maken kans op een groot bedrag. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog even een verrassing.

"Onderhoud of uitbreiding van het clubhuis. Aanschaf van nieuwe materialen. Een gezellig avondje uit met de leden. PLUS Trommel keert het sponsorbedrag in geld uit. Wat het bedrag ook is, de vereniging bepaalt zelf de bestemming", aldus De la Croix.

Inschrijven kan nog! Wilt u met uw vereniging ook meedoen? Neem dan contact op met Leon de la Croix van PLUS Trommel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant