Afbeelding

Joleijne de Bruijne matchwinnaar voor HC Voorne

Actueel 507 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben zichzelf een uitstekende dienst bewezen door het hoger aangeslagen Ommoord met 1-0 (0-0) te kloppen. Joleijne de Bruijne ontpopte zich voor haar ploeg als matchwinnaar door in de laatste minuut de bal tegen het garen te pushen.

'We zijn met nog drie wedstrijden te gaan nu safe', sprak coach Caroline van Nieuwenhuijze haar opluchting na drie achtereenvolgende overwinningen uit. 'Ommoord was zeker niet kinderachtig, heeft een ervaren team met fysiek sterke speelsters, die op een hoger niveau hebben gespeeld. Het was een wedstrijd met veel strijd op het middenveld zonder veel kansen. We hebben de bal zoveel mogelijk het werk laten doen. Dat was ook de opdracht om het fysieke duel uit de weg te gaan. Ik ben blij dat de meiden het getrainde snel hebben opgepakt en hebben uitgevoerd. We zijn in de discipline blijven spelen en dan is het des te mooier dat Joleijne de enige kans binnen schiet. Het team knokt voor elkaar, is kritisch op elkaar en straalt plezier uit', aldus de blijde coach. HC Voorne speelt zaterdag in Den Haag-Loosduinen tegen HDS.

HC Voorne: Birthe Witmer; Suzanne Ravenschlag, Emilie Grauss, Myke Grijzenhout, Jaimy Hoogerwaard, Amber Moerland, Floor van Heukelen, May-Britt Bijl, Joleijne de Bruijne, Emma Westerhof, Merel Geilvoet. Anne Kerklaan, Liz van den Wollenberg, Joy van Balen, Evi van Gastel, Noëlle Jansen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant