Voor een inspirerende zondagmiddag
Voor een inspirerende zondagmiddag

Open Podium in Cultuurhuis Nieuwe Veste

Actueel 428 keer gelezen

Hellevoetsluis - De alweer 32 editie van het Open Podium Hellevoetsluis vindt op zondag 31 maart weer plaats in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, in het Theater Twee Hondjes.

Deze editie bestaat weer uit een mooie balans tussen gedichten en muziek voor een inspirerende zondagmiddag. Dus kom gratis genieten van muziek, dicht en kunst. Het cultuurhuis is open vanaf 13.00 uur. De aanvangstijd is 13.00 uur en om 15.30 uur is het Open Podium ten einde. Het geheel is weer in handen van Els Huurman, die alle onderdelen naadloos aan elkaar heeft gesmeed tot één prachtig geheel .

De Muzikanten van "4 Fun"
Deze 3 mannen zijn een onderdeel van de muziekkanten groep van de Helius Shanty Zangers in Hellevoetsluis,en vormen met elkaar de groep " 4fun". Cor Boekelman gitarist komt uit de"country wereld"en heeft daar zijn sporen verdient tot op semi professioneel niveau. Ed van Dorp gitarist,banjo en ukkelille heeft zijn sporen verdiend in o.a in de cajuin en country muziek en op veel buitenlandse festivals optredens gehad. Paul Vervoort ooit klassiek geschoold op klarinet, later over gegaan naar Ierse fluiten en is bij een Ierse band gaan spelen.

Ben Kool begon op zijn vijftiende gitaar te leren spelen. Hij heeft het zichzelf aangeleerd en begon op zijn zeventiende zijn eigen songs te schrijven. Inmiddels heeft hij zo'n honderd songs geschreven en is hij pas enkele jaren geleden begonnen met het maken van opnames. Sinds begin dit jaar zijn er 3 cd's afgerond en zijn inmiddels te beluisteren via b.v. Spotify, i-Tunes en Deezer.

Remko Koplamp is schrijver en dichter. Zal niemand verbazen dat dit zijn artiestennaam is. Hij zal gedichten voordragen in de zogenaamd light versie. Dat zijn lichte en minder serieuze gedichten met een vleugje humor en amusement. Anneke Haasnoot zal ook optreden met mooie gedichten. Zij heeft al veel ervaring. Zij volgde poëzieworkshops en cursussen Creatief Schrijven en studeerde twee jaar levensbeschouwingen, kunst en cultuur aan de OU. Marry Blokhuysen zal alledaagse verhalen vertellen met satirische inhoud en toon. Herkenbaar en grappig voor iedereen. Zij is ook kunstenares en heeft veel stukken hangen in de kunstuitleen Hellevoetsluis. Addo Koning zal ook weer acte de présence geven met zijn zielenroerselen, ingeblikt in gedichten.

Jaap van Oostrum was van 2016 tot 2018 de eerste stadsdichter van Maassluis. Jaap schrijft over mensen, dieren, onderwijs, sport, geloof, hoop en liefde, kortom over het leven van alledag.Hij houdt ervan om met woorden te spelen.Met hulp van vrienden heeft hij in eigen beheer drie dichtbundels uitgebracht.

De mix van gedichten en muziek door deze mooie persoonlijkheden is zeker de moeite waard om te komen beluisteren. Dus zet zondag 31 maart in uw agenda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant