Afbeelding

Rover organiseert verkiezingsdebat over mobiliteit in Zuid-Holland

Actueel 359 keer gelezen

Wat doet de Provincie om reizigers door Zuid-Holland mobiel te houden? Rover heeft veertien ambities voor het openbaar vervoer. Praat of luister mee tijdens het verkiezingsdebat met kandidaat statenleden van bijna alle politieke partijen op donderdagavond 21 februari in Rotterdam.

Met de provinciale verkiezingen in zicht is dit een goed moment te debatteren over de bereikbaarheid voor Zuid-Holland. Tijdens deze avond met presentaties en stellingen kunnen toehoorders eigen vragen stellen. Wordt openbaar vervoer sneller of zorgt het dat álle bewoners mobiel blijven? Hoe verhouden zich wandelen, fietsen, openbaar vervoer en auto tot luchtvervuiling en geluidshinder?

Ook meepraten of alleen luisteren? Iedereen is welkom, deelname is gratis. Het debat georganiseerd door de acht Zuid-Hollandse afdelingen van reizigersvereniging Rover, is op donderdagavond 21 februari van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur) in de Doopsgezinde kerk, op loopafstand van station Rotterdam Centraal. Graag vooraf aanmelden via www.rover.nl/debatrotterdam.

Verkiezingsdebat Mobiliteit Zuid-Holland
Donderdag 21 februari 19:30 – 21:30 (inloop 19:00 uur)
Doopsgezinde Kerk, Noordmolenwerf 3, 3011 AK  Rotterdam

Nu aanmelden via: http://www.rover.nl/debatrotterdam

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant