Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Wijkagent 'aangevallen' door gespuis

Actueel 970 keer gelezen

Afgelopen zaterdag werd het winkelcentrum de Struytse Hoeck bevolkt door heksen, trollen en anders gespuis van de BibberGriezelTocht. Ook wijkagent Videler beleefde angstige momenten toen hij oog in oog kwam te staan met deze bende heksen en monsters.

Vorig jaar waagden de eerste dappere jonge Hellevoeters zich met hun ouders aan de eerste editie van de Bibber Griezel Tocht door de Vesting van Hellevoetsluis. Dit jaar slaan het Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel en Picobello Entertainment voor de tweede keer de handen ineen en organiseren ook dit jaar weer gezamenlijk de BibberGriezelTocht.

Deze BibberGriezelTocht zal plaatsvinden op zaterdag 9 februari 2019. De start voor de leeftijden van 4 t/m 7 jaar is om 18.00 uur en de start voor de leeftijden van 8 t/m 12 jaar is vanaf 19.00 uur. Inschrijven kan alleen in combinatie van volwassene/kind en is nu mogelijk via de website www.bibbergriezeltocht.nl. Wees er op tijd bij want vol=vol!

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant