"We hopen dat iedereen De Dijk weer gaat herkennen als muziekcafé." Foto: Ron Beenen

Rockveterane opent muziekseizoen De Dijk

Actueel 376 keer gelezen

Hellevoetsluis - Rockzangeres Tanja Hoogzand opent op zondag 25 november het muziekseizoen van café De Dijk in Hellevoetsluis. Het muziekcafé aan de Zeedijk is weer in vertrouwd management.

Met het gratis optreden maakt het café een frisse seizoenstart met live muziek op de zondagmiddag. Tanja Hoogzand speelt met haar band vanaf 16 uur rockrepertoire uit de jaren negentig tot nu.

Rockveterane Tanja Hoogzand uit Oudenhoorn is in de regio bekend als de frontvrouw van rockband Mickeys Paper Heroes. De band werd eerder finalist in de competitie van beste coverband van Nederland in het Amsterdamse Paradiso. Voor De Dijk heeft Hoogzand een primeur: er worden twee nieuwe bandleden aangekondigd. "Wie dat zijn, hou ik nog even geheim,'' zegt Tanja. ,,Maar dat het een aanwinst is, kan het publiek in De Dijk straks wel zeggen.''

Eigenaresse Truus Bremer van cafe De Dijk is verheugd met de seizoenstart met Mickeys Paper Heroes. Ze is zelf een liefhebber van live muziek en geeft met dit optreden op de zondagmiddag een impuls aan de muziekbeleving in Hellevoetsluis.,,Ik vind het wel weer eens tijd om te beginnen met meer live muziek,'' zegt Bremer, die zelf het management van het café weer in eigen hand heeft genomen.Het optreden van Mickeys Paper Heroes begint om 16 uur en is gratis toegankelijk. Cafe De Dijk, Struytse Zeedijk 9.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant