[Advertorial] Salon Linda is verhuisd! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto: Wil van Balen
Advertorial

Salon Linda is verhuisd!

  •   1008 keer gelezen   Actueel

"We waren echt uit ons jasje gegroeid", vertelt Sheila Meyers eigenaresse en gastvrouw van kapsalon Linda. "Met de verhuizing naar ons nieuwe pand kan ik mijn langgekoesterde wens in vervulling laten gaan; uitbreiden en blijven ontwikkelen." Aan de Oostdijk hadden de kapsters van Salon Linda acht werkplekken tot hun beschikking; in het nieuwe pand zijn maar liefst 15 werkplekken. Even een kleine vergelijking: aan de Oostdijk hadden de dames 80m2 tot hun beschikking en in het nieuwe pand maar liefst 180m2.

"Dat hebben we echt nodig. De laatste jaren was het vaak lastig werken. Als het erg druk was moesten we soms klanten van de ene plek naar de andere plek verhuizen, en dat hoeft niet meer. Dat is prettig voor de klanten en voor ons. Iedereen heeft de ruimte. Ik heb eindelijk mijn eigen plekje in mijn nieuwe kantoor waar ik aan de zaak kan werken en we hebben nu een kantine waar we rustig kunnen eten. Als we niet zo'n gezellig en professioneel team hadden gehad dan was dit helemaal niet mogelijk geweest. We zijn allemaal goed op elkaar in gespeeld. Ieder heeft zijn eigen specialisme waardoor we elkaar als team versterken."

In zes weken tijd is er hard gewerkt om de kapsalon een chique en industriële look te geven die echt past bij kapsalon Linda. Afgelopen vrijdag 9 november heeft de kapsalon de deuren officieel geopend! "Het mooie van deze locatie is dat we zelfs de keuze hebben om nog verder uit te breiden als het winkelcentrum wordt gerenoveerd. Als de boulevard wordt gebouwd dan kunnen we de pui meters uit laten bouwen waardoor we nog meer werkplekken kunnen creëren."

Superteam
Kapsalon Linda bestaat al sinds 2000 en was sinds 2009 aan de Oostdijk gevestigd. In 2014 kwam de kapsalon in handen van Sheila Meyers. In de loop van de jaren is de kapsalon uitgegroeid tot een begrip."Teamspirit, daar draait het echt om bij kapsalon Linda. Ons team bestaat uit kapsters Anne-Marie, Claudia, Esmeralda, Marilène, Denise, Jolanda, Monique, Kelly en ikzelf als gastvrouw. We delen lief en leed met elkaar. Omdat we zo goed op elkaar zijn ingespeeld kunnen wij onze klanten net dat beetje meer geven. Het is belangrijk dat je je prettig voelt als je bij ons een afspraak hebt; het is toch een momentje voor jezelf. Daarom hebben we voor een wasruimte in een afgeschermde ruimte gekozen. Je kunt dan echt even genieten als je haar wordt gewassen en je een hoofdmassage krijgt.

Kleurspecialist
"Wij zijn een portfolio kapsalon voor Goldwell en KMS; we hebben echt elke gewenste kleur en alle stylingsproducten. Wat op dit moment weer helemaal terug komt zijn de jaren 80 & 90, zo ook in kleur; sprekend en sprankelend. Alle kapsters zijn kleurspecialisten. Een blik in de chemieruimte maakt duidelijk dat de kapsalon alle kleuren in huis heeft. In deze aparte ruimte kunnen de kapsters op hun gemak kleuringen bereiden voor de klant.

Salon Linda is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. "Wij doen alles; van knippen, CurlSys Krullen Kniptechniek, het plaatsen van hairextensions, keratinebehandelingen tot watergolven. Onze kapsters volgen regelmatig cursussen; van kleurtechnieken tot knipcursussen waardoor zij helemaal up- to- date blijven om iedereen naar wens te knippen of te kleuren.

In de omgeving van de salon zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Nieuwsgierig geworden?
"Maak een afspraak of kom gewoon eens langs. Er is genoeg ruimte aan onze gezellige tafel om even te wachten op uw afspraak onder het genot van een kopje koffie of thee."

Salon Linda
Struytse Hoeck 3
3224 HA Hellevoetsluis
0181- 323 085
Geopend van dinsdag t/m zaterdag
http://www.kapsalonlinda.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>