Afbeelding

Van 'Achter naar Voorne' in 't Dijckhuis Vierpolders

Actueel 648 keer gelezen

Vrijdag 2 november vindt er een culturele combinatie avond plaats in het dorpshuis van Vierpolders. Naast Folkcollectief Brielle zal dichter Jan Biesheuvel en fotograaf Jan Engelblik hun fraaie, verrassende en culturele blik op het eiland Voorne aan de bezoeker tonen. Na de succesvolle première in het Bres theater in Brielle en voorstellingen in Hellevoetsluis en Historyland is 'Van achter naar Voorne' nu ook in Vierpolders te zien en beluisteren. Voor iedere bewoner van dit mooie eiland is dit een must! Het is een voorstelling over Voorne in beeld, woord en geluid.

Een verrassende avond die je niet wil missen, met de dichter Jan Biesheuvel (schrijver van o.a. het dorpslied 'Fier op Vierpolders'), Folkcollectief Brielle die rondom het geheel de muzikale ondersteuning schreef en verzorgt en fotograaf Jan Engelblik. Het is de combinatie van deze drie vormen van kunst die de avond zo bijzonder maakt. En dit alles in het fraaie Vierpolders' Dijckhuis.

Meer informatie Een voorstelling om niet te missen! Vrijdagavond 2 november 2018 bent u van harte welkom. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open. Kaarten kosten € 5,- Je kunt ze kopen aan de bar van 't Dijckhuis of bij boekhandel Hoofdstuk EEN in Brielle. Kaarten zijn ook te reserveren bij Kees Haanstra tel. 0181 – 41 63 91 óf via info@dijckhuis.nl.

De avond wordt georganiseerd door Stichting 't Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/ .

't Dijckhuis Vierpolders, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant