Afbeelding

Reddingsbrigade ontvangt €1500,- van Rotaryclub Hellevoetsluis!

Actueel 582 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen woensdag heeft de Rotaryclub Hellevoetsluis samen met de Rabobank Voorne- Putten Rozenburg de hoofdprijs aan de Helvoetse Reddingsbrigade overhandigd.

Een aantal maanden geleden heeft de Rotaryclub Hellevoetsluis meegedaan aan een avond die werd georganiseerd door de Rabobank Voorne-Putten Rozenburg. Op deze avond was de uitdaging dat verschillende teams die bestonden uit meerdere serviceclubs in de regio een beleggingsspel met elkaar speelden. De opdracht aan elk was om zo goed mogelijk te beleggen en zo veel mogelijk winst te behalen. De informatie die daarvoor nodig was moest het team halen uit kranten en fictieve nieuwsberichten. Het winnende team van de avond zou van de Rabobank de hoofdprijs ontvangen die bestond uit een cheque van 1.500 euro en die het gewonnen team mocht schenken aan een goed doel!

Dat hoefde aan de Rotaryclub Hellevoetsluis geen twee keer gezegd te worden. Het team van Rotary Hellevoetsluis ging de strijd aan voor de hoofdprijs! Aan het eind van de avond werd duidelijk dat Rotaryclub Hellevoetsluis ook daadwerkelijk als winnaars uit de bus kwamen. Hier zijn zij erg trots op.

Naast een leuke avond, waarin ieder team kon kennismaken met de wereld van belleggen mocht Rotary Hellevoetsluis ook een goed doel kiezen voor de 1.500 euro. Het goede doel is gevonden in de Helvoetse Reddingsbrigade en op 17 oktober jl. is de cheque ter waarde van 1.500 euro vol trots overhandigd door het winnende team. Rotaryclub Hellevoetsluis steunt hierbij de Helvoetse Reddingsbrigade die gebruikt gaat worden voor de aanschaf van een 4x4 voertuig, die nodig is om boten mee het water te halen en zich snel over het strand en duinen te kunnen verplaatsen. Naast deze bijdrage zijn daarvoor nog meer middelen nodig en Rotary Hellevoetsluis hoopt dan ook dat zij snel het doel bereiken.

Meer informatie over de Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op en www.rotaryhellevoetsluis.nl of via FB Rotary Hellevoetsluis. Ook kan een mail worden verzonden naar: info@rotaryhellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant