Dit jaar is er een bonus van €1.000,- te vergeven
Dit jaar is er een bonus van €1.000,- te vergeven Foto: PLUS

PLUS Trommel sponsort opnieuw 11.000 euro!

Actueel 759 keer gelezen

PLUS Trommel draagt lokale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Daarom houdt PLUS een langdurige sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten aan hun favoriete vereniging kunnen doneren.

"Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen… het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. 'Kunt u ons sponsoren?', luidt dan ook steeds vaker de vraag. Ons antwoord? Nog steeds een volmondig 'ja'!" PLUS heeft opnieuw besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via de speciale sponsoractie. Nieuw dit jaar is de zogenaamde 'bonusregeling'. De club met de meeste stemmen krijgt een bonus van € 1.000."

PLUS klanten ontvangen bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. De sponsoractie duurt 10 weken en start op 14-10-2018. Via de speciale actiekast achter de kassa's schenkt de klant de PLUS sponsorpunten aan zijn of haar favoriete club of vereniging. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro's zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. De vereniging met de meeste stemmen krijgt een bonus van € 1.000 bovenop het verdiende bedrag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant