Gratis muziekavontuur tijdens Open Dag | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
De Muziekmuis komt ook gezellig langs
De Muziekmuis komt ook gezellig langs (Foto: )

Gratis muziekavontuur tijdens Open Dag

  •   186 keer gelezen   Actueel

Ben je avontuurlijk ingesteld? En houd je van muziek? Pak dan nu deze mooie kans!

Zaterdag 6 oktober kan je op reis in een avontuurlijke wereld vol muziek tijdens de Open Dag van Sempre Crescendo. Bij binnenkomst krijg je een eigen muziekpaspoort. Na ieder muziekavontuur kan je je paspoort af laten stempelen. Heb je alle stempels verzameld? Dan kan je met je volle muziekpaspoort een kleine verrassing ophalen.

Muzikale ontdekkingen
Zelf allerlei instrumenten uitproberen en bewegen op muziek? Je kunt het allemaal zelf beleven op de Open Dag van muziekvereniging Sempre Crescendo. Van 10.00 tot 16.00 uur zal het verenigingsgebouw geopend zijn met allerlei activiteiten voor jong en oud. Naast de gratis lessen, zijn er allerlei leuke activiteiten, waarbij kinderen door te ontdekken en te ervaren allerlei kleine en grote muzikale ontdekkingen zullen doen.

Muziekmuis komt langs
In de ochtend is Muziekmuis bij op bezoek in het verenigingsgebouw. Het gezicht achter Muziekmuis is Marleen Bosch. Zij verzorgt met veel plezier muziek op schoot lessen in deze regio. Deze ochtend komt ze alle muzikanten verblijden met twee muziekworkshop voor ouders en kinderen. Tijdens deze workshops komen alle aspecten van muziek aan bod. De kinderen gaan muziek maken, bewegen op muziek, luisteren naar muziek en vooral veel muziekplezier beleven!

Voor jonge muziekliefhebbers
Van 10.00 uur tot 10.45 uur zijn de kinderen van 1 tot 4 jaar van harte welkom en van 11.00 uur tot 11.45 uur zijn de kinderen van 4 tot 7 jaar. Mocht je wat later zijn dan is dat geen probleem. Later aanschuiven kan altijd. Als je meer wilt weten dan kun je de Muziekmuis vinden op Facebook en anders kan je contact opnemen met Marleen Bosch tel: 0648376444.

Workshops volgen
Gedurende de hele dag zijn er op verschillende momenten ook allerlei andere workshops te beleven. Een slagwerkworkshop, een twirl workshop, een fluit workshop, een marchingband workshop en een blazers klas. En bij al deze workshops kan je ervaren hoeveel energie je het geeft om samen muziek te maken of samen te bewegen op muziek.

Schuif maar aan
Bij de workshops kan je, zonder je vooraf op te geven, gewoon aanschuiven. En na iedere workshop krijgt iedere deelnemer een stempel in het muziekpaspoort.

Ben je bekend met Sempre Crescendo, of juist benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Kom dan zeker op zaterdag 6 oktober even langs tussen 10 en 16 uur. Voor alle leeftijden is er wel wat wils om te zien en te doen. Het adres is Smitsweg 72a, Hellevoetsluis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>