Afbeelding

'Genieten OP Voorne Putten'

Actueel 697 keer gelezen

Deze maand staan er weer een aantal speciale lokale evenementen en activiteiten op de agenda die inwoners, toeristen en dagjesmensen kunnen bezoeken OP Voorne-Putten. Er is altijd wat te beleven op het eiland!

Oktober is een bijzondere maand; deze maand is namelijk uitgeroepen tot de 'maand van de geschiedenis'. Op 6 oktober wordt daarom ook een Open Dag gehouden bij het streekarchief in Brielle. Hier kun je meer te weten komen over interessante geschiedenis van Voorne-Putten. In de documentaireserie '80 jaar Oorlog' van de NTR wordt op vrijdag 5 oktober de inname van Den Briel op 1 april 1572 belicht.

Aankomende zaterdag 6 oktober staan een aantal gezellige activiteiten op de 'Genieten OP Voorne-Putten' agenda. Zo is er de hobby -en talentendag in Brielle waar lokaal talent een podium krijgt en elkaar kan ontmoeten. In Spijkenisse wordt het gezellige Shanty Korendag gehouden; meezingen is verplicht! En in Hellevoetsluis wordt bij museumschip De Buffel de reeks festiviteiten omtrent de viering van het 150-jarig bestaan van het schip afgesloten met een Lichtjesparade in de Vestinghaven.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen OP Voorne-Putten. Komende maanden staan er op het hele eiland nog meer leuke evenementen op de agenda: concerten, markten, festivals en interessante excursies. Ook kun je genieten van de vele gezellige gelegenheden voor een hapje en een drankje, dagje uit, shoppen of te overnachten.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne Putten!

'Genieten OP Voorne-Putten is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: www.opvoorneputten.nl/evenementen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant