FC Vlotbrug na overwinning tegen Flakkee vroege koploper

Actueel 415 keer gelezen

Middelharnis- FC Vlotbrug heeft door een 1-2 (0-0) overwinning in de Pallandtpolder in Middelharnis tegen Flakkee samen met Melissant de koppositie in de vierde klasse G genomen.

'We hebben bijna de hele wedstrijd zeer dominant gespeeld, hadden met 1-8 moeten winnen', wees trainer Tom Larssen op de magere afspiegeling van de wedstrijd. 'Het enige wat aan het goede spel ontbrak waren de onbenutte kansen, waarmee we Flakkee in de wedstrijd hebben gehouden. Op slag van rust kropen we zelfs door het oog van de naald, toen Nino bij zijn allereerste actie met een geweldige reactie een achterstand voorkwam. We werden in de tweede helft iets onrustiger en kwamen zelfs met 1-0 achter. We scoorden gelukkig één minuut later door een goal van Lars Stuifzand de 1-1.'

De FC behield vervolgens het geduld om toch nog de volle buit mee naar Hellevoetsluis te nemen. Jordy Braber (foto) promoveerde de terecht gegeven strafschop tot een 1-2 overwinning. 'De ploeg is mentaal een stuk sterker geworden en bewaard het geduld om ook op het laatste moment te kunnen toeslaan. We werken hard aan de afwerking, want je kunt ook met dominantie zomaar een wedstrijd verliezen.' FC Vlotbrug speelt zaterdag in Stad aan het Haringvliet tegen SNS.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuifzand, Noël Bravenboer, Mitchel de Zeeuw, Muhammed Baydar; Siméon Seghers; Sjors Allersma (72. Wesley van der Heide), Jordy Braber, Danny Browne (55. Thomas Melching); Oussama Nhari, Gijs Vermeer.