De woningen gezien van de kanbt van de Wallen
De woningen gezien van de kanbt van de Wallen

Morgen start verkoop woningen De Hoofdwacht

Actueel 1.292 keer gelezen

Morgenochtend start  in ons mooie wooninspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam, de verkoop van  de 21 woningen van het project De Hoofdwacht. Aanstaande zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur wordt  er met de aspirant-kopers een feestje van gemaakt.

De rode loper ligt voor u uit, architect Henk Middelkoop van Kokon Architecten wil heel graag uitleggen welke keuzes zijn gemaakt en waarom. Wilt u liever zelf met hem aan de tafel voor een compleet persoonlijke twist aan uw toekomstige appartement? Het kan allemaal nadat u getekend heeft!  Dit evenement is daarmee de uitgelezen (en enige) kans om alvast kennis te maken en hem op voorhand al wat vragen te stellen! Bewust wordt het startsein voor de verkoop vanuit het kantoor gegeven.  Zo kunt u kennismaken met het verkoopteam en kunt u het totale afwerkingsniveau van de appartementen zien.

Niet meteen beslissen
Natuurlijk hoeft u zaterdag niet direct te beslissen! U krijg een uitvoerige toelichting op de plattegronden, en de tijd om rustig over uw keuzes na te denken Ook kunt u met het inschrijfformulier het verkoopteam voorzien van een terugkoppeling. Stuur dit formulier alstublieft uiterlijk 20 augustus 2018 retour. Die datum is het team weer terug van vakantie en wil men graag een persoonlijk gesprek met u inplannen. Dan kunnen meteen de consequenties van een eventuele verhuizing worden doorgerekend.

Parkeren doe je onder het complex, in de privé garagebox of in de garage welke alleen is bedoelt voor de bewoners van het appartement. De badkamers zijn luxe afgewerkt en het appartement beschikt over een dakterras tuin waar de bewoners gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Dit is uiteraard naast je eigen balkon of terras.Hoe leuk kan het zijn: met deze temperaturen met  gelijkgestemde een rosétje drinken, aan een lange tafel met olijfbomen  …Kom morgen even kijken en overtuig uzelf ervan dat in uw nieuwe huis constant een vakantiegevoel krijgt..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant