Een zinderende zomeravond in Tinte
Een zinderende zomeravond in Tinte

Zomerfeest Tinte: 3 dagen vol heerlijke muziek en vertier

Actueel 843 keer gelezen

De voorbereidingen van het Zomerfeest Tinte zijn in volle gang, de wei ligt er klaar voor en de vrijwilligers staan paraat. Veel Hellevoeters weten ieder jaar weer de weg te vinden naar dit geweldige festival. Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 juli swingt Tinte de pan weer uit.

Er staan meer dan 35 artiesten op het programma gedurende drie dagen. Ook is er aan de kleine feestgangers gedacht. Vrijdagochtend is er een speciale peuterochtend met gratis peutervoorstelling en zaterdagmiddag is het genieten voor alle leeftijden.

Let op!!
Houdt rekening met een doorlopend muziekprogramma op zaterdagmiddag. Vergeet dus niet uw toegangskaartje voor 's avonds mee te nemen zodat u tussendoor niet naar huis moet.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tinte.nl of en de oude vertrouwde parkeergelegenheid aan de Hortweg is dit jaar gewijzigd naar het weiland aan de Strypseweg. Dit betekend dat er dit jaar geparkeerd kan worden op loopafstand van het feestterrein. Het parkeren is gratis.

DJ Raymond, Lizzy V, In the Name of, Gerard Ekdom, Funky Fools, Amazing Stroopwafel, Dare Devils en The Royal Hounds zijn maar een kleine greep uit het grote en gevarieerde programma. Voor het gehele programma per dag en van uur tot uur kijkt u op: www.tinte.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant