Afbeelding

Piri vindt het heel spannend maar is een maatje voor het leven

Actueel 728 keer gelezen

Hoi, ik ben Piri een reu van vier jaar oud. Ik ben een kruising Dalmatiër / Canecorso en ben op zoek naar een ervaren baas die mij een stabiele en liefdevolle omgeving kan bieden.

Ik zoek een huis zonder kinderen en andere dieren, zodat ik rustig aan mijn nieuwe thuis kan wennen en de aandacht niet hoef te verdelen. In het begin zal ik de kat uit de boom kijken, maar zodra je mijn vertrouwen hebt ben ik een maatje voor het leven. Van onbekend bezoek ben ik nog wel onder de indruk. Als ik slaap, heb ik graag een eigen plekje waar ik niet steeds gestoord wordt.

Ik vind veel dingen erg spannend, waardoor het belangrijk is dat ik op mijn baasje kan vertrouwen en dat hij/zij mij de juiste begeleiding geeft. Ik kan een paar uurtjes alleen thuis blijven, dit zal uiteraard opgebouwd moeten worden, en ben dan heel braaf. Ik zal niets slopen en ook je buren niet pesten met mijn geblaf. Buiten wil ik nog wel eens trekken aan de lijn, omdat ik toch wel erg nieuwsgierig ben naar alle geuren en kleuren.

Andere honden vindt ik minder leuk, zeker als het een ander mannetje is. Buiten gaat mijn speurneus aan en loop ik deze graag achterna. Autorijden vind ik geen probleem, ik ga graag op pad met mijn nieuwe baasje. Ik kan alle basiscommando's als je dit lief aan me vraagt.

Spreekt het profiel van Piri jou aan? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl:

Asiel: Dierenopvangcentrum Rotterdam Abraham van Stolkweg 33 3041 JA Rotterdam Tel: 088-3437101 Email: dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl Website: www.dierenbescherming.nl Openingstijden: ma-za: 13-16 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant