Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Kevin en Daina trouwen in de vernieuwde trouwzaal

Actueel 2.738 keer gelezen

Na een ingrijpende verbouwing afgelopen maart is de trouwzaal in het gemeentehuis voorzien van een geheel nieuw interieur.

De ruimte werd al gebruikt voor het voltrekken van huwelijken cq. registreren van partnerschappen maar heeft nu een zeer mooi, gezellig en intiem uiterlijk gekregen. Net dat beetje extra om een al bijzondere dag wat mooier te maken.

Toeters en bellen
Afgelopen vrijdag was er om 15.00 uur een huwelijksvoltrekking in de vernieuwde zaal. Er hadden al twee formaliteiten plaatsgevonden maar dit was het eerste huwelijk met "alle toeters en bellen" zoals we dat dan noemen.
En wat een bijzondere huwelijksvoltrekking was het. Kevin van Beveren trad in het huwelijk met zijn Daina Henriquez. De bruid straalde op de dag waar ze zolang naar toe geleefd had en wat zag ze er prachtig uit.

Zenuwen
De bruidegom was wat zenuwachtig maar na een bemoedigend praatje van trouwambtenaar Wally van den Berg en wat goed geplaatste grapjes van fotograaf Wil van Balen kwam het toch nog helemaal goed. De Ja-woorden werden gesproken, de ringen uitgewisseld en het dolgelukkige paar was officieel in de echt verbonden. Wij wensen het kersverse bruidspaar alle geluk samen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant