Maak er wat moois van, zodat we  weer kunnen genieten
Maak er wat moois van, zodat we weer kunnen genieten

Zaterdag: de 69e EID Lampionoptocht

Actueel 584 keer gelezen

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan gaat de 69ste lampionnenoptocht van start.
Aanstaande zaterdag is het zover. Dan gaat de 69ste lampionnenoptocht van start. Deelname aan de 69ste EID-lampionnenoptocht in Hellevoetsluis is heel eenvoudig. Maak iets leuks, kom op zaterdagavond 9 september naar Sporthal De Eendraght en schrijf u in bij één van de onderstaande categorieën. Het thema is vrij en de deelname is gratis. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsors die de lampionnenoptocht een warm hart toedragen. Het is een lampionnenoptocht, dus zorg er voor dat er lampionnen aanwezig zijn op uw creatie, deze zijn ook nog te verkrijgen op de avond zelf bij de wagen van de organisatie.

Wij zoeken nog steeds vrijwilligers om de lampionnenoptocht goed te kunnen laten draaien.We zoeken juryleden, mensen voor aan de inschrijftafels en mensen die brieven willen verspreiden in de betreffende wijken. Het is één avondje werk en levert veel plezier en vermaak op voor de vrijwilliger en voor het publiek. (stichting_rietruijlof@upcmail.nl)

1. Maak je eigen lampion
In de weken voordat de EID-lampionnenoptocht plaats vindt, kan iedereen thuis een eigen lampion maken Op 9 september brengt u de lampion mee naar de inschrijvingswagen en laat deze beoordelen door de jury. Aan het eind worden de verschillende prijswinnaars bekend gemaakt. komt op zaterdagavond vanaf 18.30 uur met mooi versierde fietsen, skelters, karren, wagens enz. naar onze inschrijfwagen achter sporthal de Eendraght en u meldt dat u meerijdt of -loopt. Van de inschrijver krijgt u een nummer. Dit nummer bindt u op uw creatie en …..dat is eigenlijk alles. De deelname is gratis, dus …..maak er wat moois van, zodat we op 9 september weer kunnen genieten van een spetterende, versierde en verlichte optocht.

2. De Tuinenwedstrijd
Het is de bedoeling om uw tuin op 9 september feestelijk te versieren. Op die avond wordt uw tuin tweemaal door de jury beoordeeld. Eenmaal als het nog licht is en eenmaal als het donker is. Natuurlijk zijn er weer mooie bekers te winnen.

3. Reclamewagens
Alle bedrijven kunnen meedoen aan de EID-lampionnenoptocht. Ook bedrijven van buiten Hellevoetsluis. U kunt zich vooraf in laten schrijven. Bel dan 314738 of mail naar stichting_rietruijlof@upcmail.nl - Of u komt met een mooi versierde wagen of wagens naar onze inschrijfwagen achter sporthal de Eendraght(vanaf 18.30 uur). U gaat zich met uw wagen/kar/auto enz. melden op het plein vóór de inschrijfwagen en daar krijgt u van een medewerker te horen in welke groep u wordt ingedeeld. Van de inschrijver krijgt u een nummer. Dit nummer bindt u op de reclamewagen en dat is alles. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Het meerijden met een wagen kost €30,00 een tweede wagen ook € 30,00 en de derde wagen is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant