Afbeelding

Een hete zomer op winkelcentrum De Struytse Hoeck

Actueel 196 keer gelezen

Voordat we aan een week met een echte hittegolf beginnen, is er nog één heet weekend op winkelcentrum De Struytse Hoeck. In de serie 'Live Music' is zaterdag het afsluitende concert met als titel 'Hot Summer' op het plein bij de voormalige V&D

Het concert begint om 13.00 uur en dan treden voor u op;

Sharon Doorson
Sharon Doorson, ook bekend als Miss Cherry, is één van Neerlands beste zangeressen. In 2015 deed zij mee aan Expeditie Robinson en in 2016 aan De beste zangers van Nederland. Zij won de aflevering van 'De beste zangers' met een door haarzelf geschreven Engelse versie van het lied Samen zijn van Willeke Alberti: Hold me now.

Yes-R
Yesser Roshdy, bekend onder zijn artiestennaam Yes-R, is rapper, presentator en acteur. Als rapartiest behoorde hij tot de formatie D-Men en als acteur was hij te zien in de films 'n Beetje verliefd, Gangsterboys en Mijn opa de bankrover. Tijdens Hot Summer zal hij zich van zijn beste 'Rap-kant' laten zien.

Jeronimo
Jeronimo is zanger, acteur en presentator. Hij speelde in twee films waarin hij ook zong. In de eerste film, Timboektoe, zong hij de titelsong I Could Have Loved You, geproduceerd en opgenomen door de bandleden van Relax. Ook bracht hij een eigen single uit, I Am No Superman. Jeronimo heeft ook het lied Gi-ga-gantisch gezongen dat wordt gebruikt door de Efteling voor de Sprookjesboom – de musical.

Weer een grandioos initiatief dus van het mooiste winkelcentrum in de regio waar dit concert - net als parkeren gewoon gratis is.

Jeronimo is zanger, acteur en presentator
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant