Het restaurant, gelegen aan de museumkade, en het orkest hebben in januari de handen ineen geslagen voor een uniek concept.
Het restaurant, gelegen aan de museumkade, en het orkest hebben in januari de handen ineen geslagen voor een uniek concept. Foto: Wil van Balen

Lunchconcert Muziekvereniging Voorne & Putten bij restaurant Fortezza

Algemeen 638 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zondag 2 juni zal het A orkest van Muziekvereniging Voorne & Putten een lunchconcert verzorgen bij en in samenwerking met restaurant Fortezza. 

Tijdens de heerlijke lunch wordt u getrakteerd op muziek: van bekende klassiekers zoals The Beach Boys tot Frans Bauer, het komt allemaal voorbij. 

Het orkest, onder leiding van dirigent Dominique Capello, zal om 12.00 uur dit feestelijke evenement openen met de eerste van in totaal 3 muzikale sets. Na deze set zal de eerste gang geserveerd worden en kunt u genieten van het heerlijke eten wat de koks van restaurant Fortezza voor u gemaakt hebben. Na een muzikaal intermezzo krijgt u gang twee opgediend en dan sluit het orkest het muzikale gedeelte af met set 3. Daarna is er nog ruimte voor een heerlijk dessert. Kortom, een ideale combinatie, muziek en eten. Beter dan dit zal het niet worden op zondag 2 juni. Het terras is open vanaf 11.30 uur en het lunchconcert duurt tot ongeveer 14.00 uur. Ook bij slecht weer gaat het door aangezien alles overdekt is. Kosten zijn €25,- p.p. excl. drankjes en hiervoor krijgt u een driegangen lunch en een driegangen concert van een live orkest. Bestel snel uw kaarten want er is beperkt plaats. Kaarten kunt u reserveren via: secretaris@voorneenputten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant