Michiel Hoogendijk: al meer dan twintig jaar opticien. (Foto: Leo Blok)
Michiel Hoogendijk: al meer dan twintig jaar opticien. (Foto: Leo Blok)
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Eye Wish Opticiens

Actueel 1.495 keer gelezen

Hellevoetsluis - Eigenaar Michiel Hoogendijk staat samen met zijn vaste team voor professionele service en kwaliteit. Dankzij het eigentijdse en ruime assortiment vindt de klant vast en zeker een bril die bij hem past.

"Ik ben al bijna 20 jaar opticien" vertelt Michiel. "Toen ik anderhalf jaar geleden de kans kreeg een eigen winkel te openen heb ik die met beide handen aangepakt."

Styliste
"Je kan hier meer verwachten dan alleen de professionele service. Een bril is onderdeel van je persoonlijkheid en je uiterlijk. Daarom kijken wij samen met de klant wat het beste past. Wat ons bijvoorbeeld onderscheid van andere opticiens is dat wij niet alleen gediplomeerde opticiens in dienst hebben maar ook een styliste. Een bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom gaan we op zoek naar een bril die goed bij de klant past. Daar zorgen we voor met een persoonlijk stijladvies. Dat is advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is. De styliste neemt uitgebreid de tijd gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen. Samen wordt er zo dus gezocht naar de juiste bril. Er wordt gekeken naar het type gezicht en welke brilvorm de uitstraling versterkt. Onze styliste neemt uitgebreid de tijd om dit te achterhalen. Dit is leuk, interessant en erg inspirerend. Aan het einde van ons stijladvies wordt altijd de juiste bril gevonden."

Collectie
Wat ons ook anders maakt dan de meeste opticiens is dat wij eigenlijk alleen merkbrillen verkopen. Wij zijn geen prijsvechters. Maar de brillen die wij aanbieden zijn altijd scherp van prijs en vaak ook nog in combinatie met een aantrekkelijke actie. Het assortiment bevat namen als Hugo Boss, Michael Kors en Gucci. Mooie, eigentijdse topmerken. Men kan bij ons niet alleen terecht voor brillen maar ook voor contact lenzen. En we hebben een uitgebreide collectie zonnebrillen."

Service
U bent altijd van harte welkom bij Eye Wish Opticiens om uw bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over uw bril. Want als u langer plezier wilt hebben van uw bril, dan is het belangrijk om uw bril op een juiste manier te behandelen.

Gratis brilcontrole
Loop gerust eens binnen bij Eye Wish voor een gratis bril controle. Ze stellen uw bril optimaal af op uw gezicht en als service maken ze hem ook nog eens extra goed schoon. Uw bril is weer zo goed als nieuw en zit weer als gegoten. Als u wilt, kunnen ze meteen uw ogen, gratis en vrijblijvend, controleren. Want ook die kunnen na verloop van tijd veranderen van sterkte. Zo weet u zeker of u met uw huidige bril nog optimaal ziet. Bij Eye Wish is er direct inzicht in uw brilvergoeding. Er zijn goede afspraken gemaakt met bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars. Daarom krijgt u op vertoon van uw zorgpas naast uw brilvergoeding extra zorgkorting. Kom eens langs om uw persoonlijke zorgvoordeel te laten berekenen. "Onze opticiens verzorgen graag de declaratie van uw brilvergoeding bij uw zorgverzekeraar. U hoeft zelf dus niets meer te doen. Uw brilvergoeding en de Eye Wish zorgkorting worden direct verrekend in het totaalbedrag dat u afrekent."

U vind Eye Wish Opticiens op het winkelcentrum. Openingstijden: maandag van 12 uur tot 17.30 uur, dinsdag-donderdag van 09.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant