Christine van Amstel, Anke Weijers en Leonie van Balen
Christine van Amstel, Anke Weijers en Leonie van Balen

Feestelijke opening Parkinson Café Voorne

Actueel 708 keer gelezen

Op zaterdag 3 oktober vindt om 14.00 uur in partycentrum RI-JO te Hellevoetsluis de feestelijke opening plaats van het eerste Parkinson Café voor Voorne Putten en de weide omtrek! Toegang gratis.

Het Parkinson Café heeft als doel mensen met Parkinson of Parkinsonisme en anderen die direct (partners, familieleden, mantelzorgers) of indirect (beroepskrachten) met hen in contact staan, vrijblijvend de gelegenheid te bieden elkaar eens in de twee maanden in een informele sfeer te ontmoeten. Naast koffie en thee is er elk Parkinson Café een korte inleiding over een thema waarna de aanwezigen de ervaringen over dit thema kunnen delen. Ook kunnen er korte workshops plaatsvinden. Denk aan bewegen op muziek of schilderen. En één keer per jaar wordt er een feestelijk evenement georganiseerd.

Feestelijke opening
De directeur van de Parkinson Vereniging Stefanie van Vliet en burgemeester Milène Junius van Hellevoetsluis verrichten het openingswoord, waarna de 3 initiatiefnemers Anke Weijers, Christine van Amstel (beiden ParkinsonNet fysiotherapeuten) en Leonie van Balen (mantelzorgster van partner en 45 jaar Parkinsonervaring) een presentatie geven over de te verwachten activiteiten het komende jaar.

Feest met Ger Vos
Zanger en entertainer Ger Vos, bekend in binnen- èn buitenland, gaat van de feestelijke opening een geweldige happening maken. Met onvergetelijke evergreens uit de hele wereld kan niemand stil blijven zitten! Waarna er tot 17.00 uur nagenoten kan worden met een hapje en een drankje. Het Parkinson Café zal telkens op een andere locatie op Voorne Putten gehouden worden. Om zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten doen! Aanmelden kunt u via www.parkinsoncafevoorneputten.nl of 06-12501355

Ger Vos treedt belangeloos op
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant