't Capproen geeft voorsprong uit handen

Actueel 214 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft evenals vorige week tegen Olympia een forse voorsprong van 7-3 bij rust niet kunnen vasthouden, waardoor Ventura Sport op de valreep alsnog met een 10-12 zege met de punten ging strijken.
'We stonden weliswaar met 7-3 voor, maar het spel was niet al te best', voorzag coach Joop Edixhoven kennelijk het naderende onheil. 'Je zag dat Ventura moest wennen aan het gras, maar in de tweede helft de problemen onder controle had. Ik heb de spelers erop gewezen te kiezen voor de lange aanval en op het juiste moment toe te slaan. Maar het gevolg was dat wij gelijk na rust bij de eerste twee pogingen misten en Ventura beide keren raak schoot. Bij 7-5 speelden de twijfels weer op, werd het 9-9 en 10-10, waarop Ventura op het laatste moment hun beste man in het veld bracht en die prompt twee keer scoorde. We hebben tot nu toe de slechtste tweede helft van het seizoen gespeeld. En dat terwijl we de wedstrijd eigenlijk hadden moeten winnen', aldus de coach, die evenals zijn spelers baalden van de nederlaag. 't Capproen speelt aanstaande zaterdag op Harga tegen Nexus.
't Capproen: Freek Sjouw, Richard van Marion (3 keer), Loraine Krukkert, Brittany de Kruif (2 keer, 60. Wendy Letterie-Wolterman); Dennis Zwart (1 keer), Nathan Doodkorte, Dianne Kuiper (3 keer), Manon Doodkorte-Wolterman (1 keer).