Een nieuw begin in een fris lokaal
Een nieuw begin in een fris lokaal

Lokalen van basisschool Brandaris zijn opgeknapt

Actueel 204 keer gelezen

Toen de kinderen van groep 3A (3B, 4A en 4B) na de meivakantie hun lokaal binnenstapten dachten ze dat ze in het verkeerde lokaal terecht waren gekomen…

Maar de juf stond de kinderen op te wachten, dus moesten ze wel op de goede plaats zijn. Wat was het veranderd. Alle muren waren in de vakantie mooi wit geschilderd.

Zoem de Bij
Wat een fris gezicht en wat was het opgeknapt. De rode prikborden en boekenplanken hingen weer op dezelfde plaats. Ook "Zoem de bij" vliegt weer langs de dag-ritmekaarten zodat de kinderen kunnen zien wat ze die dag gaan doen en in welke volgorde.

Leesvaardigheid
Maar waar zijn de wandplaten van Veilig Leren Lezen gebleven…. Die hebben de kinderen niet meer nodig, ze kunnen nu allemaal al zo goed lezen dat deze platen niet meer nodig zijn.

Vakantie!
Nog 8 weken en dan is het zomervakantie. De kinderen hebben veel geleerd en super hun best gedaan om het lezen onder de knie te krijgen en dit is goed gelukt. Veel kinderen kunnen nu verhalen en boekjes lezen.

Het was ook erg fijn dat er iedere dag wel een moeder kwam helpen met het oefenen van het lezen. Dank je wel hoor leesmoeders!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant