Afbeelding

FC Vlotbrug na overwinning tegen Rhoon in linker rijtje

Actueel 218 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft in de zespuntenwedstrijd tegen Rhoon met een 1-0 (1-0) zege opnieuw een belangrijke overwinning geboekt.

De club uit Hellevoetsluis-Oost heeft zich op plaats zeven genesteld in het eerste rijtje van de derde klasse C.
'Het kwartje om als team te spelen lijkt te zijn gevallen', stemde trainer Tom Larssen zich tevreden met de opgaande lijn en de daaraan gekoppelde overwinningen van zijn manschappen. 'De spelers beginnen meer als ploeg te denken en dat zag je terug in de wedstrijd tegen Rhoon waarin we in de organisatie zijn blijven voetballen. We hebben de laatste twee wedstrijden de nul gehouden en gaven ook weinig weg. Daarbij is de bezetting op het middenveld in evenwicht.' FC Vlotbrug nam al na vijf minuten spelen de leiding door de latere matchwinnaar Evan Gomes Soares, die een reboundschot van Siméon Seghers in het doel tikte: 1-0. Rhoon probeerde met lange ballen de bakens te verzetten, maar de defensie van FC Vlotbrug met Marco Krommenhoek in het doel voor de geblesseerde Dennis Bredius gaf geen krimp. 'Nu maar afwachten hoe de uitslagen tijdens het paasweekend zullen uitvallen.'

FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Nick Buijs, Robin Bredius, Léon van Straten, Mitchel de Zeeuw; Sjors Allersma, Siméon Seghers, Gijs Vermeer; Stony van den Berg (85. Rafotski Codoy), Clint van de Veerdonk (81. Shenomar Pers), Evan Gomes Soares.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant