Djerrel Muntslag

Nieuwenhoorn herstelt zich goed tegen VOC

Actueel 237 keer gelezen

Nieuwenhoorn heeft de nederlaag thuis tegen RKAVV volledig weggepoetst door wederom in eigen huis met 3-1 (2-0) te zegevieren over VOC. De met veel aspiraties in de hoofdklasse A debuterende Rotterdamse tegenstander met topklasse ambities bleek ook met Thomas Verhaar niet in staat om de zwart witte muur te doorbreken

‘Vorige week was er te weinig inzet, waren we telkens een stapje te laat omdat we te weinig energie in de strijd brachten. Had wellicht ook met de vroege achterstand te maken. De ploeg heeft zich nu op alle fronten in elk geval gerevancheerd.’ Na vijf minuten spelen was er al het lekkere gevoel, toen Marc Bravenboer een diepe bal richting Djerreld Muntslag (foto) stuurde, deze een Rotterdammer uitkapte en vervolgens hard en droog uithaalde voor 1-0. Na twintig minuten spelen was het wederom raak, toen wederom Marc Bravenboer een Rotterdamse aanval onderbrak om vervolgens met een geweldige crosspass Jeremy Hubrechtse in stelling bracht. Hubrechtse prikte de bal tussen de doelman en een verdediger in het doel: 2-0. De tweede helft bood al snel kansen voor Jeremy Hubregtse en Djerreld Muntslag, maar de beloning voor een goede afronding bleef uit. Zo ook een uithaal van Melvin Winterberg uit de tweede lijn. Vijf minuten voor tijd was het dan toch Jordy Braber, die na een te korte terugspeelbal goed doorzette op de uitkomende doelman Vis en de bal net op tijd kon binnen tikken: 3-0. Ben de Vries redde in blessuretijd nog de eer voor VOC: 3-1. Nieuwenhoorn gaat aanstaande zondag naar Hoorn om aldaar Hollandia te gaan bestriijden.