Afbeelding

Compete for CURE succes!

Actueel 181 keer gelezen

Afgelopen zondag 16 juni is op tennispark United Service een benefiet open tennis toernooi georganiseerd. Alle opbrengst van dit evenement wordt geschonken aan Stichting Pink Ribbon ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek voor genezing van kanker. Bezoekers werden ontvangen in een sfeervolle entourage want het gehele clubgebouw met omliggend terrein was aangekleed in Pink/Zwart.

Er stond een grote zwarte Amerikaanse limo bij de entree voorzien van roze strik. Via de roze lopers binnen gekomen ontving men een flûte roze bubbels met een roze mini tompouce. Om 10:00 uur startten de wedstrijden en tussendeur werd er uitgebreid genoten op het terras van het heerlijke weer, en alle hapjes en drankjes (mede dankzij De IJsbrommer, hun American Hot Dog kar en wijnagentschap Cape Dutch – die allen een deel van de dagopbrengst hebben gedoneerd!).

Speelhoek
De kinderen genoten van de speelhoek waar professionele schminkers aan het werk waren, waarna er druk van het springkussen (beschikbaar gesteld door JumpSport) en van de gratis tennislessen en spelletjes van Theo Koopman gebruik werd gemaakt. Dames maar ook heren liepen rond met nagels die door Mooi roze waren gelakt – als voorbeeld van verbinding! Aan alles was gedacht: De Turkse vrouwenvereniging en Serdar hadden heerlijke hapjes geschonken die op het terras werden geserveerd tijdens de veiling; Tijdens lunchtijd werd een veiling gehouden, waarbij de 3 hoogtepunten bestonden uit de een door huidige (A!-)selectiespelers van Feyenoord gesigneerde voetbal, een huiskamer concert van Niels Geusebroek en een door het Davis Cup team gesigneerde polo! DJ Yoeri Hoogland (nog geen 15 jaar oud!) verzorgde de muzikale opluistering en wist de juiste beats neer te zetten voor de goede wedstrijdritmes. Om 16:30 nam de band Souled & Pepper het over met live muziek tot deze sportieve gezellige dag werd afgesloten.

Prijzen
Naast de uitgebreide verloting werden er luxe prijzen aan de tenniswinnaars overhandigd: hoofdsponsor ClockWise had een herenhorloge en een parelsnoer beschikbaar gesteld en de 2e prijzen bestonden uit nieuwe rackets geschonken door Venneker Sporting. De damesversie was heel toepasselijk: een roze Wilson Hope racket! De 3e prijzen waren ook niet mis: een authentieke scheerbeurt bij Edwards Hairstyling en een prachtig kristal stalen horloge van Alignco. Toen het hoogtepunt: initiator en organisator Natalie Ligthart kon namens de gehele Compete for CURE crew een cheque overhandigen aan de ambassadeur van Pink Ribbon ter waarde van 3000 euro! Deze dag heeft tennisvereniging United Service een record aantal tennisspelers en bezoekers sinds lange tijden gebracht en iedereen kijkt vol trots terug op deze prachtige dag!

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant