Afbeelding

Welpen zoeken spoor…

Actueel 102 keer gelezen

De afgelopen zaterdagen zijn de Welpen van de Voornse Trekkershorde bezig geweest met spoorzoeken. Niet alleen de oude technieken werden van stal gehaald maar ook werd er een tocht met een GPS gelopen. Na afloop van deze weken kunnen de Welpen een tocht lopen met een strippenkaart.

Nee, niet die je tot een paar jaar geleden gebruikte in het openbaar vervoer, maar een techniek die aangeeft welke straten je links laat liggen. Alle straten die op de kaart staan aangegeven moet je niet inlopen, ben je onderweg en kom je een straat tegen die niet op de kaart staat dan moet je daar in. Ook hebben de welpen geleerd hoe ze met kruispunten om moeten gaan.

Op 8 december ontvangen de Welpen die het werk voor dit insigne goed volbracht hebben, hun fel begeerde badge. Wilt u weten wat we doen? Kijk dan op www.scoutinghellevoetsluis.nl. Daarnaast heeft Scouting Hellevoetsluis diverse vacatures op het gebied van bestuurlijke functies, coachingsfuncties en leiding. Ook hebben sommige speltakken plaats voor nieuwe leden. U kunt ons vinden op zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur aan het Plein Fort Haerlem 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant