Afbeelding

Careyn de Rozenhoek: het is bijna zover

Actueel 364 keer gelezen

Hellevoetsluis - Voorbereiden, plannen, vergaderen, regelen en een klein beetje stressen. De rommelmarkt van Careyn de Rozenhoek staat weer voor de deur.

Op zaterdag 25 augustus a.s. om 09.00 uur gaan de deuren open. We hopen op een mooie dag, met hopelijk een mooie opbrengst. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de bewoners en het huis. Het eerste uitstapje voor de bewoners dat voor 100% 'gesponsord' wordt door de opbrengst van de rommelmarkt vindt al plaats op woensdag 5 september a.s. Dan gaan een groot aantal bewoners met begeleiders naar Madurodam. Er zullen nog meer leuke activiteiten volgen die georganiseerd kunnen worden met behulp van de opbrengst van de rommelmarkt. Mede daarom vinden medewerkers en vrijwilligers van de Rozenhoek het zo belangrijk dat de jaarlijkse rommelmarkt (weer) een groot succes wordt.

Juist om onze bewoners dat beetje extra te kunnen geven. Van 09.00 tot 15.00 uur kunt u in de zij- en achtertuin terecht bij de kramen met allerlei 2e hands spullen, zoals boeken, elektra, huishoudelijke spullen, (klein) meubilair en kleding. Maar ook zijn er diverse planten te koop en worden er oliebollen, poffertjes en patat gebakken. Voor de kinderen is er een kinderhoek met een springkussen, schminken en een grabbelton. In de zaal is de handwerkgroep van de Rozenhoek aanwezig met een kraam; hier zal ook het Rad van Avontuur weer de hele dag draaien, en kunt u terecht voor een kopje koffie, thee en gebak. Dit alles onder begeleiding van muzikale klanken van o.a. Piet Metaal. Dus tot zaterdag 25 augustus bij Careyn de Rozenhoek, Langemeetstraat 6 in Nieuwenhoorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant