Afbeelding
Foto: RTL/Temptation Island

Hellevoeter Bas deelnemer Temptation Island 2020

Actueel 4.670 keer gelezen

Dit zijn de mannen die vanaf woensdag 26 februari de relaties op de proef gaan stellen in de nieuwe editie van Temptation Island. Onder de mannen uit Nederland en België dit keer ook Hellevoeter Bas.

RTL stelt de mannen als het volgt van links naar rechts voor: 

Christophe (23)
Christophe uit Wuustwezel (VL)  heeft een opvallend uiterlijk: hij wordt ook wel 'Tarzan' of 'Thor' genoemd door zijn lichaamsbouw en lange, blonde haren. Hij werkt in de koeltechniek. Christophe zoekt graag het avontuur op en kan zich goed aanpassen aan de wensen van de vrouwen. Hij doet aan yoga en salsa dansen en hoopt hier zeker mee te scoren bij de dames.

Grigor (28)
Grigor uit Dendermonde (VL) is fashion stylist en loopt er altijd compleet gestyled bij. Hij is heel zeker van zichzelf en steelt graag de show om zo de dames te lokken. Zijn tactiek? De beste vriend worden van de dames en ze troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden.

Efrain (22)
Efrain uit Voorburg (NL) werkt al manager in een sportwinkel. Een dag geen nummer kunnen scoren is voor Efrain een dag niet geleefd. Hij is een verleider in hart en nieren. Met zijn makkelijke praatjes weet hij elke vrouw voor zich te winnen. Hij wil de mannen op Temptation Island een handje helpen en laten zien dat hun vrouwen niet te vertrouwen zijn.

Bas (25)
Bas uit Hellevoetsluis (NL) is de typische blonde jongen waar iedere vrouw voor valt: met zijn lieve looks windt hij iedereen om zijn vinger. Hij komt rustig over, maar is een echte veroveraar. Bas werkt als procesoperator bij Shell. Dat in combinatie met zijn looks zorgt bij de vrouwen voor één groot gevaar: dit is een man waar je je relatie voor op het spel zou zetten.

Sam (23)
Sam uit Lommel (VL) is zelfstandige "car wrapper" en ontzettend trots op het bedrijf dat hij zelf heeft opgebouwd. Sam is op elk feestje de sfeermaker. Hij trek zich van niets of niemand iets aan en is de eerste die zijn soepele heupen zal laten zien. Entertainment verzekerd voor de dames dus.

Matthieu (22)
Matthieu uit Oostende (VL) is een grappige en goedlachse man die werkt als havenarbeider. Met zijn flauwe grappen kan hij elke dame meteen op haar gemak laten voelen. Zijn witte glimlach en afgetrainde lichaam zijn z'n grootste pluspunten.

Joris (23)
Een grote man met een klein hartje. Met zijn speelse haar en ondeugende blik weet hij alle vrouwen in te pakken. Joris  uit Blerick  (NL) is student aan de sportopleiding. Ambitieus, sportief en lief, wat wil een vrouw nog meer? Hij is ervan overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn ''En vrouwen zeker ook niet''.

Daan (25)
Daan uit Eindhoven (NL)is als topsporter een doorzetter. Niet alleen in de sport, maar ook bij de vrouwen. Hij blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil. "Hoe onbereikbaarder, hoe beter!". Daan houdt van flirten.

'Temptation Island' is op 26 februari 2020 20:30 uur te zien bij RTL 5. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant