Afbeelding

Lekker griezelen in de Vesting met de spannende BibberGriezelTocht

Actueel 782 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zaterdag 8 februari wordt de historische Vesting van Hellevoetsluis weer bevolkt door piraten, spoken, heksen en andere enge figuren tijdens de BibberGriezeltocht. 

Stadsmuseum Hellevoetsluis, Scouting Hellevoetsluis, Lichtschip Noordhinder, Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk, alweer de derde BibberGriezelTocht door de Vesting. Vorig jaar was een succes maar dit jaar gaat het dak eraf zo laat de organisatie weten.

De start is om 18.00 uur en zal duren tot ongeveer 20.30 uur. Vertrekpunt: Verdedigingswerken op het plein bij Kazerne Haerlem, eindpunt lichtschip Noordhinder, waar iedereen kan genieten van  o.a. lekkere warme chocomel en bij inlevering van je stempelkaart ontvang je een verrassing.

Er zijn een aantal voorwaarden waar u als ouder/begeleider rekening moet houden wanneer u inschrijft voor de  BibberGriezelTocht.

- Elk kind moet worden begeleid door een volwassen persoon. Dus ....één op één!
- Bij het inschrijven moet dat ook duidelijk zichtbaar zijn, anders kan er geen deelname plaatsvinden.
- Ook op de avond zelf zal daarop gecontroleerd worden.
- Alle verantwoording tijdens de BibberGriezelTocht ligt bij de ouders/ begeleiders.
- Voor calamiteiten is er EHBO aanwezig.
- Wil je samen met je vriendje / vriendinnetje meelopen, geef je dan tegelijk op zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

Een griezelige aankleding is een must, ook voor de ouders en opa's en oma's. Hou je niet van verkleden laat dan op een andere manier zien dat je met de BibberGriezelTocht mee loopt, door middel van schmink of iets geks op je hoofd.

Wat er precies gaat gebeuren zal duidelijk worden op de avond zelf. Hou er rekening mee dat er tijdens de tocht voor jongere kinderen, enge momenten zullen of kunnen zijn.

Geef je op als je DURFT !! Opgeven kan via http://www.bibbergriezeltocht.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant