Archieffoto: Theo van Kralingen

Jump '80 neemt ook hindernis New Stars

Actueel 276 keer gelezen

Nieuwegein- De basketballers van Jump '80 hebben in Nieuwegein ook de klip New Stars 2 genomen. De Hellevoeters zegevierden met 55-62.

''Het was top op alle gebieden, speelden in een leuke sporthal tegen een goed en vaardig team dat thuis nog niet had verloren'', gaf coach Ronald de Rijke aan dat zijn team tot het uiterste moest gaan om de overwinning binnen te halen. ''Het was een gelijk opgaand duel waarin we bij rust een nipte voorsprong hadden. We liepen tegen het einde van het derde kwart uit naar een marge van 11 punten en in het vierde kwart naar een gat van 14 punten. Tegen het einde van het laatste kwart kwam New Stars met enkele driepunters terug tot 5 punten, maar nadat wij scoorden hebben we de laatste minuten gecontroleerd uitgespeeld. Ik ben blij met het eindresultaat en het goede spel'', aldus Ronald de Rijke.

Jump '80: Nick Julian de Kok (13 pnt., foto), Demian Dortmundt, Kevin de Kok (11 pnt.), Stefan de Rijke (6 pnt.), Marc de Romph (2 pnt.), Olaf Schreiber, Jaimie van der Klei (4 pnt.), Yorick van der Klei (10 pnt.), Pieter den Braber (8 pnt.), Kilian Wijers (8 pnt.).