Afbeelding
Foto:PR

Els Huurman wil stokje Open Podium overdragen

Actueel 399 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dit jaar wordt nog twee keer het Open Podium gehouden en wel op zondagmiddag 27 oktober en 24 november.

Op 24 november is het echt het laatste Podium voor Els Huurman organisator van het Podium, want zij stopt ermee na zes jaar.En zoals ze zelf zegt: "Ik heb het met veel liefde gedaan voor de kunst en muziek en de mensen het was mooi om te doen en trots op mijn zelf dat ik het van de grond gekregen had. Maar nu is het tijd voor nieuwe projecten." Naast haar werk wil ze meer tijd voor het schrijven hebben. Zo wil ze meer tijd besteden aan de roman waar ze mee bezig is en een moeder dochter boekje met leuke illustratie's.
Maar het Open Podium waar kunstenaars hun publiek vinden mag natuurlijk niet stoppen. En daarom zoekt ze nu iemand die het stokje wilt overnemen zodat het Podium kan blijven bestaan.

Gezocht: Iemand die ook zo enthousiast is in het organiseren en alles wat er bij komt kijken. Je wordt niet in het diepe gegooid. Els zal haar opvolger in het begin begeleiden. Heb je interesse stuur dan een mail naar elshuurman64@gmail.com en vraag je maar raak. Els zal alle vragen van serieuze kandidaten graag beantwoorden.

Volgende maand meer over het Open Podium op 27 oktober. Dat belooft weer een geweldige middag te worden.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant