Hockeysters HC Voorne wachten op eerste zege

Actueel 432 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben in een aantrekkelijke wedstrijd met een 1-3 (0-1) nederlaag de punten moeten laten aan Ommoord. De Hellevoetsen wachten na drie wedstrijden in de derde klasse nog op de eerste punten.

''Dat Ommoord kampioensambities heeft, was in de wedstrijd niet te zien'', doelde coach Jeroen van Duijvenbode op het goede spel van zijn team. ''Het is jammer dat we ons goede spel niet konden belonen met doelpunten, want kansen hebben we voldoende gehad. Daarbij ook nog een stuk of vijf onbenutte strafcorners. Daar moeten we slagvaardiger in worden.'' De HC keek in de eerste helft tegen een 0-1 achterstand aan. Na drie minuten spelen in het derde kwart sloeg Frederique Faassen een rebound hoog in de kruising: 1-1. ''We hadden het overwicht en ook de kansen, maar door een onachtzaamheid op het middenveld kwamen we schlemielig met 1-2 achter. Het team bleef gaan voor de gelijkmaker, maar toen Ommoord scoorde uit een strafcorner was het over.'' HC Voorne wacht met de uitbeurt aanstaande zondag tegen Bleiswijk en de thuiswedstrijd tegen Barendrecht nog een zwaar programma. ''We zijn bezig aan een project, zitten in een zware competitie, maar ik verwacht dat we binnenkort toch punten gaan pakken.''

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Suzanne Ravenschlag, Emilie Grauss; Floor van Heukelen, Jaimy Hoogerwaard, Sam van Nieuwenhuijze, Frederique Faassen; Brittney Hoogerwaard, May-Britt Bijl, Evi van Gastel. Joy van Balen, Merel Geilvoet, Liz van den Wollenberg, Anne Kerklaan en Amber Moerland kwamen ook in actie.