OHVV de schlemiel tegen DRL

Sport 125 keer gelezen

OHVV heeft op het sportpark aan de Eeweg een schlemielige 1-2 (1-1) nederlaag geleden tegen DRL. De formatie van Arie Horstink kreeg op slag van rust de 1-1 om de oren en in minuut 92 met de 1-2 ook nog eens de kous op de kop. ‘Deze nederlaag is heel zuur,’ stelde de trainer van OHVV. ’We zijn goed begonnen, maar staan opnieuw met lege handen.’ De Oudenhoornaars, die het moesten stellen zonder de geschorste Yannick Ponet, zijn in de brede middenmoot van de tweede klasse D beland op de tiende plaats, net boven de streep waar het grote gevaar schuilt.

OHVV begon goed, want na tien minuten spelen peerde Patrick van Dorp een vrije trap tegen het garen: 1-0. Humberto Mota Alves schoot op slag van rust de gelijkmaker langs Rick Groeneweg: 1-1. De wedstrijd werd in de tweede helft rommeliger. De Oudenhoornaars hadden vervolgens pech, toen de Rotterdamse goalie een inzet van achter de doellijn het veld in sloeg. ‘Dat de clubgrensrechter zijn vlag niet op steekt is op zich niet vreemd, maar de scheidsrechter moet het hebben gezien, heel vervelend.’ Arie Horstink en zijn volgelingen zouden nog meer tegenslag incasseren, want in de extra tijd wierp Mounir el Ouazizi de wedstrijd met een voltreffer meteen in het slot: 1-2. ‘DRL had iets meer mogelijkheden, maar over de hele wedstrijd gezien zou een gelijkspel terecht zijn geweest. We zijn wat gezakt, maar we gaan voor 11 punten per periode. Lukt dat, dan zijn we met 33 punten veilig,’ aldus Arie Horstink. OHVV gaat aanstaande zondag op bezoek in Schiedam voor de belangrijke staartontmoeting tegen Excelsior ’20. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Aron van der Steen; Slavisa Milojevic; Patrick van Dorp (83. Jan Kees den Hartog), David Keijzerwaard (58. Mitco Milojevic), Chris Peters; Thomas Biesheuvel, Ramon van de Bie (63. Raymond Berkman), Jarno Huisman.