Afbeelding
Foto: HC Voorne

Hockeysters HC Voorne maatje te klein voor HDS

Sport 270 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben het evenals vorige week tegen Ommoord ook niet kunnen bolwerken tegen de andere titelkandidaat in de Derde klasse A, HDS uit Den Haag. De equipe van Henry Penders verloor aan de Boerseweg met 1-4 (0-0, 0-0, 1-2, 0-2).

‘’De meiden hebben er echt voor geknokt, hebben het met halfcourt lange tijd kunnen dicht houden’’, stelde de coach van HC Voorne zich tevreden over de inzet en het vertoonde spel van zijn team. ‘’We zijn de tweede helft heel goed begonnen om de 0-2 achterstand ongedaan te maken. Vooral nadat Amber Moerland uit één van de vier strafcorners tegen scoorde. We zijn er in het vierde kwart vol voor gegaan, maar uit een dubieuze strafcorner werd het 1-3 en was de strijd gestreden. Het team heeft met een goede energie alles gegeven. Coach Henry Penders moest het vanwege de Marathon Rotterdam stellen met slechts elf selectiespeelsters (???). Noemen we zoiets niet teamgenoten in de steek laten (DR). Dit mag geen excuus zijn. HC Voorne speelt zondag de staartwedstrijd tegen Bleiswijk. De laatste strohalm om bij winst te kunnen overleven.
HC Voorne: Daphne Vroegh; Floor de Vos, Amber Moerland, Jada Dreischor, Linsay Släter; Myke Grijzenhout, Daisy Boers, Juliette van den Berg; Caitlin Alves, Sanne Moerland, Chayenne van Rossen. Tess Kuikstra, Julia Baas en Eline den Hartogh en Willemijn Rahusen kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant