HC Voorne sprokkelt punt tegen Hoeksche Waard

Sport 265 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben met een 1-1 (0-0, 0-0, 1-0, 0-1) gelijkspel tegen Hoeksche Waard eindelijk weer eens een succesje binnen gehaald. De hekkensluiter in de Tweede klasse B moest vijf minuten voor tijd de gelijkmaker toestaan.

‘’Het was een spannende en gelijkopgaande wedstrijd, waarin beide ploegen kansen kregen’’, stelde coach Stan Levels. Opvallend was de rentree van Robbert Felling. Hij bracht de nodige rust in het team en gaf sturing op het middenveld. ‘’Wij hadden met twee schoten op paal en lat geluk, maar ook wij kregen kansen. De irritatie nam bij De Hoeksche Waard toe en wij bleven ons ding doen.’’ Het gedoe bij Hoeksche Waard leverde in het derde kwart de openingstreffer op voor HC Voorne. Koen van der Vlugt was er als de kippen bij om de inzet van Robbert Felling uit een strafcorner in de rebound binnen te tikken: 1-0. Hoeksche Waard kwam in het laatste kwart sterk uit de startblokken. ‘’We voelden bij de 1-1 toch nog dat het punt te halen was, dus zijn we met veel druk op de bal het gelijkspel gaan koesteren en dat is gelukt.’’ HC Voorne brengt zondag een bezoek aan Vlaardingen voor het duel tegen Pollux.
HC Voorne: Sten Jansen; Luuk Rosenquist, Daniel de Ruiter, Joep van Nieuwenhuijze, Guido Osinga; Matthijs Roos, Robbert Felling, Lucas Waardenburg; Sybrand Bijkerk, Koen van der Vlugt, Duco ter Braak. Tom Meijer, Ivo Vuijk en de beloften Dennis van Aalst en Jip Geuze kwamen ook in actie.