Afbeelding

’t Capproen rukt op naar tweede plaats

Sport 73 keer gelezen

’t Capproen heeft zich afgelopen zaterdag in De Eendraght van zijn goede kant laten zien, want de 14-7 (10-5) overwinning tegen ELKV/Flynth leverde meteen de tweede plaats op in de vierde klasse K achter de nog ongeslagen koploper Keep Fit ’70.

Toch was Joop Edixhoven niet helemaal content over zijn manschappen, want met name in de tweede helft kwam zijn ploeg ondanks de legio kansen nauwelijks aan scoren toe. ‘Het spel was zeker niet slecht, maar we hadden er wel een puntje of tien meer in mogen gooien,’ aldus de kritische noot van de coach van ’t Capproen. ‘We kregen alle ruimte om aan te leggen, maar dan moeten die ballen er ook wel in. Dat neemt niet weg dat ik blij ben met de punten. Jeroen van der Landen kwam weliswaar niet tot scoren, maar was bijzonder nuttig onder de korf.’ Het was opvallend dat het vak Vermaat 10 keer tot scoren kwam, terwijl het vak Doodkorte niet één tegentreffer hoefde te incasseren. ’t Capproen speelt aanstaande zaterdag om 16.00 uur in de Parrestee in het Brabantse Hoeven tegen Springfield. ‘Een lastige tegenstander, zeker als het thuis speelt,’ waarschuwt coach Edixhoven op voorhand zijn ploeg. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
‘t Capproen: Nathan Doodkorte (1 keer), Jeroen van der Landen, Dianne Kuiper (1 keer), Lorie Lange (2 keer); Loraine Krukkert (2 keer), Brittany de Kruif (3 keer), Richard van Marion (3 keer), Roy Vermaat (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant