Afbeelding
Foto: Sjaak Moerland

HC Voorne vrouwen ten onder tegen Pijnacker

Sport 964 keer gelezen

Hellevoetsluis - De hockeysters van HC Voorne hebben een eervolle 1-3 (0-2) nederlaag geleden tegen koploper Pijnacker. De HC bezet de tiende plaats in de derde klasse C.

‘’We hebben heel goed, kort op de tegenstander gespeeld en kregen in de eerste helft zelfs de betere kansen, maar kwamen door een velddoelpunt met 0-1 achter’’, stelde coach Daniel de Ruijter. ‘’Toen zijn we fullpress met enige risico gaan spelen, maar waar wij niet tot scoren kwamen sloegen zij in de counter toe.’’ HC Voorne is blijven strijden voor een beter resultaat en dat resulteerde via een benutte strafbal van Sam van Nieuwenhuijze in de verdiende tegentreffer (1-2). Daarmee was de spanning aan de Boerseweg weer volledig terug. De thuisclub ging vol voor de gelijkmaker, maar Pijnacker bracht de marge weer op een onoverbrugbare 1-3 stand. ‘’We hebben tegen de nummer één heel goed gespeeld. Dat nemen we voor de volgende wedstrijd mee.’’ HC Voorne speelt zondag de belangrijke degradatiewedstrijd in en tegen Bleiswijk.

HC Voorne: Daphne Vroegh; Lindsy Släter, Amber Moerland, Jada Dreischor, Myke Grijzenhout; Amber Dekker, Sam van Nieuwenhuijze, Daisy Boers; Julia de Groot, Jaimy Hoogerwaard, Chayenne van Rossen. Cato Coumou, Senna Ras, Sara Dekker, Bente Baauwe en Caitlin Alves kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant