Afbeelding
Foto: Jenny Siemens

Weerstand HC Voorne in tweede helft gebroken

Sport 174 keer gelezen

Wassenaar- De hockeyers van HC Voorne hebben in Wassenaar met 3-1 (0-0, 0-0, 2-0, 1-1) verloren van Groen Geel. De Hellevoeters bezetten in de achtste plaats in de tweede klasse C.

‘’We hebben in een gelijkopgaande wedstrijd een goede eerste helft gespeeld, bleven hockeyen in onze taken en kregen ook wat kansjes. We verslapten iets in het derde kwart, waren net niet scherp genoeg, waardoor de tegenstander met zijn snelle voorhoede meer ruimte kreeg en daar dan ook twee keer gebruik van maakte. De concentratie was wat weggeëbd en we bewogen te weinig om aanspeelbaar te zijn. In het laatste kwart kreeg de ploeg toch weer meer energie en konden we ook weer druk zetten met het tegendoelpunt (Dyon van den Berg, DR) tot gevolg. Kijk, Groen Geel is een heel goede ploeg, die als oud-eersteklasser alweer enkele jaren in de subtop van de tweede klasse speelt. Wij zullen er bovenop moeten zitten om de nodige weerstand te kunnen bieden’’, aldus coach Stan Levels. Bij HC Voorne ontbrak Robert Felling. HC Voorne wacht zondag om 14.45 uur op het sportpark aan de Boerseweg de krachtproef tegen koploper Barendrecht.

HC Voorne: Sten Jansen; Sebastiaan Baanen, Maarten Troost, Joep van Nieuwenhuijze, Guido Osinga; Koen van der Vlugt, Luuk Rosenquist, Tim Schlink; Dyon van den Berg, Jimmy Keemink, Camiel Groot. Lucas Waardenburg, Finn Jansen, Mattijs Roos, Hugo Osinga en Kevin van Rossen kwamen ook in actie.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant