OHVV legt Flakkee op de slachtbank

Sport 344 keer gelezen

Middelharnis- OHVV heeft de uitbeurt tegen Flakkee in Middelharnis met 0-8 (0-5) gewonnen. De Oudenhoornaars kijken nu al uit naar de promotiecompetitie.

‘’Het was een walk-over, we speelden weer goed voetbal, alleen jammer dat we niet konden afsluiten met een 0-10 overwinning, want daar hebben we alle kansen voor gehad. Het was een eenzijdige wedstrijd, we zijn van de eerste tot en met de laatste minuut aan de bal geweest’’, verklaarde trainer Mark van Os. ‘’DVV is niet meer te achterhalen, de terechte kampioen. Wij gaan straks met vol vertrouwen de nacompetitie in.’’ David Keijzerwaard, Niels Bekker, Michael van Maurik, Kevin van Dort en wederom Niels Bekker bepaalden het overwicht naar een 0-5 theestand. Na de rust tilden Dylan van de Loosdrecht, Ömer Ayildiz en Gavin van Dort OHVV naar een 0-8 eindstand. Doelman Wouter Bloothoofd hoefde slechts twee keer in actie te komen. OHVV speelt zaterdag om 14.30 uur op het sportcomplex aan de Eeweg tegen Melissant.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Shi-Fa Steehouder, Michael van Maurik, Timo Blommers (59. Joshua Stout), Chris Peters; Thomas van Dort (59. Ömer Ayildiz); Dylan van de Loosdrecht, Ramon de la Haye (76. Ferdi de Ronde), Gavin van Dort; David Keijzerwaard, Niels Bekker (46. Jonathan Francesca).