Afbeelding
Foto: Anastasia Schnocks

Nieuwenhoorn vrouwen elimineren DVV ‘09

ma 15 nov 2021, 10:26 Sport 361 keer gelezen

Nieuwenhoorn- De vrouwen van Nieuwenhoorn hebben in een uitstekende wedstrijd om de districtsbeker met 7-3 (3-2) gewonnen van DVV ’09 en hebben daarmee de volgende ronde bereikt.

‘’We hebben nog nooit zo goed gespeeld’’, sprak Arjan Witte met trots over zijn team. ‘’We hadden vooraf met elkaar afgesproken hoog druk te zetten en bij balverlies constant te jagen op de bal. Dit alles hebben de meiden uitstekend uitgevoerd. Ook toen we met 0-2 achter kwamen bleven we erin geloven.’’ De equipe van de trainers Arjan Witte en Ed de la Bije bogen de achterstand via een diagonaal schot van Nadine Pietersz, Kelly van Heusden (uit een voorzet van Nadine Pietersz) en Nadine Pietersz (uit een voorzet van Rachel Benne) om in een 3-2 voorsprong. ‘’We zijn in de tweede helft op dezelfde voet verdergegaan.’’ Rachelle Mae wierp de wedstrijd met de 4-2 al na vijftien seconden na rust in het slot. Kelly van Heusden (voorzet van Rachel Benne), Nadine Pietersz (na dieptepass van Fabiennen van den Berg) en Kelly van Heusden na een goede individuele actie bepaalden de eindstand op 7-3. Nadine Pietersz kreeg op het goed bezochte sportpark aan de Rijksstraatweg een kwartier voor tijd een publiekswissel. Speelster Jasmijn Spaaij stond onder de lat voor de afwezige doelvrouw Emma van den Bergh. Nieuwenhoorn (vr) speelt zaterdag in Middelharnis tegen Flakkee.

Nieuwenhoorn: Jasmijn Spaaij; Possum Tukker, Jackij Overheid, Fabienne van den Berg, Rosalie Baas; Imber Trommel, Indy Klijn, Rachelle Mae; Rachel Benne, Kelly van Heusden, Nadine Pietersz. Chantal van de Wijk, Romy Romberg, Fabienne Faasse en Devon Lee van Vliet kwamen ook in actie.

Uit de krant