Afbeelding
Foto: Pixabay

Controle op criminele activiteiten Einsteinweg

Actueel 1.111 keer gelezen

Op woensdag 12 juni heeft de gemeente Hellevoetsluis samen met politie, netbeheerder Stedin brandweer en DCMR een integrale controle uitgevoerd bij bedrijven aan de Einsteinweg op bedrijventerrein Kickersbloem.

Doel van de controle is het behouden van een veilig bedrijventerrein. Bij de actie zijn geen bijzonderheden geconstateerd.

Tijdens de controle is onder andere gekeken of er wordt voldaan aan de eisen van Bouw- en Woningtoezicht en Ruimtelijke Ordening alsmede of er aanwijzingen zijn voor hennepteelt of andere criminele activiteiten. Met de controle op de Einsteinweg is de gemeente verder gegaan met het in kaart brengen van de veiligheid van het bedrijventerrein.

De gemeente Hellevoetsluis wil samen met de partners door het uitvoeren van preventieve controles criminele activiteiten op het bedrijventerrein voorkomen. De gemeente vindt het belangrijk dat ondernemers verzekerd kunnen zijn van een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Door criminele activiteiten of georganiseerde misdaad vermindert de veiligheid in de omgeving en bestaat het risico dat omliggende ondernemers schade oplopen. De controle werd door veel ondernemers positief ervaren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant