Deze lieve dame zoekt een fijn huis
Deze lieve dame zoekt een fijn huis Foto: Dierenopvang Rotterdam

Bent u op zoek naar een echte knuffelkont....?

Actueel 1.224 keer gelezen

Hellevoetsluis -  "Onbegrijpelijk vinden wij het dat niemand zich heeft gemeld om dit meisje weer op te halen. Lady is een echte lieverd, houd enorm van knuffelen en ligt dus het liefst heel de dag bij je."

"Kwispelend staat zij ons elke dag op te wachten voor een heerlijke wandeling, zij loopt dan ook netjes mee aan de lijn. Naar andere honden is zij nieuwsgierig, maar als wij haar dan vragen om weer mee te komen twijfelt zij geen moment en loopt zij weer vrolijk mee."

Lady moet nu elke dag een aantal keer gezalfd worden omdat zij te weinig traanvocht aanmaakt, maar ook dat laat zij makkelijk toe en is voor haar geen enkel probleem.
"Wij zijn voor deze lieverd op zoek naar lieve mensen, mensen die het niet erg vinden haar dagelijks te zalven, mensen die het lekker vinden om te wandelen, en het fijn vinden om uren met haar te knuffelen." Bent u op zoek naar een knuffelkont…..? Stuur dan een email met de volgende gegevens of kijk op de website naar hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl / www.ikzoekbaas.nl

Asiel: Dierenopvangcentrum Rotterdam Abraham van Stolkweg 33 3041 JA Rotterdam Tel: 088-3437101 Email: dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl Website: www.dierenbescherming.nl Openingstijden: ma-za: 13:00 uur tot 16:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant