Helius ook tegen SOSKwiek Sport schotloos

Actueel 152 keer gelezen

De handbalsters van Helius hebben de ouverture in de zaalhandbalcompetitie tegen SOSKwiek Sport met een 19-7 (6-3) nederlaag afgesloten. De Hellevoetsen hebben alles in de strijd geworpen om tot een goed resultaat te komen. Na een kwartier spelen kreeg Helius een domper te verwerken, toen Claudia Donohue-Pape met een hielblessure het strijdperk moest verlaten. Helius bleef het de Haagsen moeilijk maken en sloten de eerste helft dan ook af met een overkomelijke 6-3 achterstand.

SOSKwiek Sport zette in de tweede helft echter een tandje bij en dat resulteerde uiteindelijk in een 19-7 overwinning. Doelvrouw Danielle van der Meijden keerde in de tweede helft nog een stipbal. Petra Brink liet in het duel een goede indruk achter, heeft laten zien stappen vooruit te maken. ‘We hebben teveel kansen laten liggen en dat is jammer,’ aldus Danielle van der Meijden. Laura Versteeg is met een handblessure uitgevallen. De vrouwen van Helius spelen aanstaande zondag om 12.30 uur in De Fazant tegen Foreholte 2. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius: Danielle van der Meijden; Claudia Donohue-Pape, Laura Versteeg, Chantal Driessen, Pryanka Donohue-Pape, Manon Degenkamp, Anouk Roest, Kirsten Degenkamp, Roos Adema, Petra Brink en Dewi Smeijers.