Iedereen kan genieten bij Happy Bun's; alles is 100% halal, en er is ruime keuze uit glutenvrije en vegan gerechten.
Iedereen kan genieten bij Happy Bun's; alles is 100% halal, en er is ruime keuze uit glutenvrije en vegan gerechten. Lesley van de Zande
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Happy Bun’s Healthy & more

Algemeen 1.753 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bij Happy Bun’s Healthy & more kun je terecht voor de lekkerste gezonde broodjes, flatbreads, wraps, salades, smoothies en heerlijke happy sweets.

Sinds juni 2023 verwelkomt de knusse broodjesspeciaalzaak Happy Bun’s talloze vaste klanten aan de Rijksstraatweg. De eigenaresse, met 25 jaar ervaring in de horeca waarvan sinds 2012 als horecaondernemer, staat bekend om haar creativiteit en ze houdt absoluut niet van saaiheid. Daarom introduceert ze regelmatig nieuwe variaties op het menu, altijd op zoek naar vernieuwing. Haar dag begint vroeg en intensief: om vijf uur gaat de wekker, waarna ze inkopen doet bij de groothandel, kookt, naar de zaak gaat, voorbereidingen treft en alles klaarzet. Voor haar is het harde werk echter een bron van plezier: “Het is gewoon heel erg leuk. Ik vind het geweldig als ik mensen zie genieten.”

Je kunt heerlijk ter plekke eten bij Happy Bun’s voor een hele schappelijke prijs. De eigenaresse maakt het ter plekke voor u klaar. 

Bij deze hotspot in Hellevoetsluis kun je genieten van een veelzijdig menu met opties zoals pokebowls, wraps, salades, flatbread en broodjes, naast heerlijke Turkse gerechten en hapjes. De pokebowls zijn beschikbaar in twee formaten en kunnen volledig naar eigen wens samengesteld worden in vijf eenvoudige stappen, waarbij een mix van wok en pokebowl mogelijk is, zonder rauw vlees en met bruine rijst als optie. Bovendien wordt de kip hier op een vetarme manier bereid, waardoor het een slanke optie is. Ook staan er verse, gezonde smoothies op het menu, perfect voor zowel ontbijt als lunch. Probeer zeker eens het Happy Flatbread, zoet met mascarpone, aardbeien en groene peperkorrels, een onverwachte maar o zo lekkere combinatie. 

Iedereen kan genieten bij Happy Bun’s; alles is 100% halal, en er is ruime keuze uit glutenvrije en vegan gerechten. Deze plek is zonder twijfel dé hotspot van Hellevoet voor een dagverse, gezonde, smakelijke en gevarieerde maaltijd.

Je kunt je bestelling ook laten thuisbezorgen. Daarnaast is het mogelijk om Happy Bun’s de catering voor jouw feest of evenement te laten verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Enkele reacties van klanten: Wat een goeie plek! Leuke eigenaresse, met goed verhaal. En we hebben van heerlijke flatbread rosbief en koffie genoten. Aanrader!

Catering geregeld door Happy Buns. In 1 woord fantastisch. Verschillende soorten salades, flatbreads met mango en aardbei. Wraps met beef, kip, vega en tonijn. En ieder persoon zijn eigen pokebowl. Mooi op tijd geleverd en heerlijk vers geserveerd op schalen Een toppertje.

Happy Bun’s is gevestigd aan Rijksstraatweg 116 in Hellevoetsluis, telefoon 06 423 335 48. En is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.30 uur tot 19.00 uur.

Kijk op https://www.thuisbezorgd.nl/menu/happy-buns voor het volledige menu. Of kom gezellig langs in de gezellige winkel aan de Rijksstraatweg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant