Afbeelding

Taptoe Hellevoetsluis wordt weer muzikaal spektakel

Actueel 105 keer gelezen

Stichting Taptoe Hellevoetsluis organiseert op 20 september 2014 de tweede editie van Taptoe Hellevoetsluis. De vele complimenten van het publiek en van de deelnemende korpsen in 2012, heeft de organisatie doen besluiten om dit jaar weer een taptoe te organiseren.

Stichting Taptoe Hellevoetsluis streeft ernaar om u een avond te bezorgen die bestaat uit een verscheidenheid aan muzieksoorten en bijbehorende muziekkorpsen. Vergist u niet, de uitgenodigde topkorpsen genieten veel successen en binnen- en buitenland door hun eigen stijl en niveau. Het uitgenodigde DVS uit Katwijk, Exempel uit Empel, Beatrix uit Hilversum en Advendo uit Sneek, zijn stuk voor stuk Wereld Muziek Concours prijswinnaars. De Deltaband uit Vlissingen en De Bazuin uit Leerdam zijn onze laatste TOP-aanwinsten en daarmee is het programma compleet. Deze taptoe, een uniek evenement binnen Hellevoetsluis en omstreken, wordt wederom gehouden op het grasveld gelegen voor scholengemeenschap Helinium, Fazantenlaan 1 in Hellevoetsluis. Dit jaar zal er voor het eerst een Streetparade worden georganiseerd, in samenwerking met Winkelcentrum "De Struytse Hoeck". Vanaf 14:00 uur zullen de deelnemende korpsen op verschillende locaties in het winkelcentrum hun kunsten aan u vertonen. Aansluitend zullen de korpsen in optocht over de Amnesty Internationallaan marcheren naar het Taptoeterrein. Dit geweldige spektakel is voor iedereen gratis te bewonderen.
Op onze website vindt u niet alleen informatie over deze taptoe, maar het geeft ook achtergrondinformatie over de deelnemers en de taptoeorganisatie. Ook bieden wij u nuttige en praktische informatie over o.a. de bereikbaarheid en parkeergelegenheden. Kaarten voor de Taptoe Hellevoetsluis 2014 zijn via de website www.taptoehellevoetsluis.nl te bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant