Afbeelding
Foto: Evelien Holleman

Inloopavond voor nieuwe wijk De Boomgaard

Algemeen 1.757 keer gelezen

Hellevoetsluis - Aan de rand van Hellevoetsluis ontstaat een nieuwe woonwijk: De Boomgaard. Het voorontwerp bestemmingsplan voor fase 1 van dit project ligt tot en met 28 juni ter inzage. De gemeente en de ontwikkelaar (GEM de Boomgaard) organiseren een inloopavond over het plan, op dinsdagavond 30 mei in het gemeentehuis.

Deze de aanleg van de nieuwe wijk bestaat uit twee fases.  In de eerste fase worden 360 woningen gebouwd. In de tweede fase zullen nog eens circa 700 woningen gebouwd gaan worden. Ook wordt gekeken of er binnen deze tweede fase mogelijkheden voor het inpassen van voorzieningen zoals een school en winkel(s) zijn.

De gemeente houdt samen met de ontwikkelaar GEM De Boomgaard een inloopavond in het gemeentehuis op dinsdag 30 mei. U kunt dan het plan voor fase 1 bekijken en vragen stellen over de gebiedsontwikkeling van De Boomgaard.  Er is een maquette van een mogelijke verkaveling aanwezig en u kunt zien wat de plannen zijn voor de wijk. De inloop duurt van 19.00 tot 21.00 uur.  

De gemeente geeft aan dat de avond niet gericht is op verkoop zodoende kunnen kunnen er geen verkoopprijzen worden genoemd.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant